Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen er en god og enkel måte å lage middag på. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker, i denne oppskriften foreslår vi potetmos.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g torskefilet torskefilet
  • 1 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 24 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 3 ss ss olivenolje olivenolje
  • 20 stk stk oliven, sort oliven, sort
  • salt og pepper salt og pepper
  • basilikum, frisk basilikum, frisk

Tilbehør

  • potetmos potetmos

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Skjær squash og rødløk i skiver, og ha i en ildfast form sammen med hele cherrytomater.

  • Ha over olivenolje, salt og pepper og bak i stekeovnen i ca. 6 minutter.

  • Ta ut formen, ha i torskestykkene, dryss over salt og bak videre i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Legg oliven og basilikum i formen, og server med potetmos.