Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Stekt lettsaltet torsk passer godt til den søte bananen. Med denne spennende oppskriften imponerer du familien en enkel hverdag. Velg bananer som fortsatt er litt grønne i skallet.

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 750 g g torskefilet, lettsaltet med skinn torskefilet, lettsaltet med skinn
  • 2 stk stk banan banan
  • pepper pepper
  • smør smør

Tilbehør

  • ris ris
  • sitroner sitron

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss med pepper.

  • Stek fisken med skinnsiden ned i smør på middels varme i 6 minutter, legg på lokk og stek videre i ca. 4 minutter. 

  • Skjær banan i skiver og stek i smør i ca. et halv minutt på hver side.

Server torsken med stekt banan, kokt ris og sitronbåter.