Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Raskere enn dette blir det ikke! Stekt torsk med en smakfull tomatsalat vil ikke bare spare deg tid på kjøkkenet men også gi deg en smakfull middag. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss olje olje
  • 1 ss ss smør smør
  • salt og pepper salt og pepper

Tomatsalat

  • 0,5 stk stk løk løk
  • 16 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 3 ss ss olivenolje olivenolje
  • 2 ts ts sitronsaft sitronsaft
  • 2 stk stk hjertesalat hjertesalat
  • salt og pepper salt og pepper
  • basilikum, frisk basilikum, frisk

Tilbehør

  • potet potet

Framgangsmåte

  • Skjær torskefileten i serveringsstykker.

  • Stek torsken på middels varme i olje i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør på slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper.

Tomatsalat

  • Skjær løk i tynne strimler, del cherrytomatene i to og finhakk hvitløk.

  • Ha løk, cherrytomater, hvitløk og olivenolje i en kasserolle og kok på middels varme.

  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  • Strimle hjertesalaten og vend sammen med tomaten.

Server torsken med tomatsalaten, frisk basilikum og poteter.