Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 4 pors pors ris ris
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 stk stk lime lime
  • 2 ss ss rapsolje rapsolje
  • 2 ss ss curry paste, grønn curry paste, grønn
  • 4 dl dl kokosmelk kokosmelk
  • 1 dl dl vann vann
  • 1 ss ss soyasaus soyasaus

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i biter.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær paprika i strimler, og riv skallet og press saften av lime.
  • Varm rapsolje i en stekepanne og fres grønn curry paste til det dufter kraftig.
  • Ha i kokosmelk og vann, og kok opp.
  • Tilsett fiskebitene og gi det et oppkok. Skru ned varmen og la fisken trekke i ca. 2 minutter.
  • Tilsett paprika, limeskall- og saft, soyasaus og brunsukker, og la det trekke i 5 minutter til.

Server grønn curry med ris. Dryss gjerne over grovhakket basilikum eller koriander hvis du har.