Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Torsk med fullkornsspaghetti, fetaost og soltørkede tomater

Sunn mat trenger ikke være kjedelig. Denne torskeretten med fetaost, soltørkede tomater og oliven vil få smaksløkene til å fryde seg. 

Torsk med fullkornsspaghetti, fetaost og soltørkede tomater
Foto: Synøve Dreyer

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i serveringsstykker.

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

  • Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper, og sett torsken til side.

  • Grovhakk løk, soltørkt tomat og grønnkål, og skjær tomat i båter.

  • Fres løk i rapsolje til den er gylden.

  • Ha i soltørket tomat, grønnkål og tomat, og la det steke på lav varme under omrøring.

  • Flak opp torsken og smuldre fetaost, og bland det sammen med spaghettien og grønnsakene.

Dryss over oregano og server med oliven.