Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sunn mat trenger ikke være kjedelig. Denne torskeretten med fetaost, soltørkede tomater og oliven vil få smaksløkene til å fryde seg. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet torskefilet
  • 4 pors pors spaghetti, fullkorn spaghetti, fullkorn
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • 1 ss ss smør smør
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 stk stk tomat tomat
  • 4 dl dl grønnkål grønnkål
  • 2 ss ss tomat, soltørket tomat, soltørket
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • 75 g g fetaost fetaost
  • 2 ss ss oliven, grønn oliven, grønn
  • 2 ss ss oregano, frisk oregano, frisk
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i serveringsstykker.

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

  • Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper, og sett torsken til side.

  • Grovhakk løk, soltørkt tomat og grønnkål, og skjær tomat i båter.

  • Fres løk i rapsolje til den er gylden.

  • Ha i soltørket tomat, grønnkål og tomat, og la det steke på lav varme under omrøring.

  • Flak opp torsken og smuldre fetaost, og bland det sammen med spaghettien og grønnsakene.

Dryss over oregano og server med oliven.