Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Torsk med ratatouille og byggris

Torsk med ratatouille er deilig og sunn hverdagsmiddag for hele familien. Denne vil garantert bli en ny favoritt. 

Torsk med ratatouille og byggris
Foto: Synøve Dreyer

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i serveringsstykker.

  • Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme, i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper.

Ratatouille

  • Finhakk hvitløk og oregano, og skjær paprika, squash og løk i terninger.

  • Stek grønnsakene rapsolje i 2-3 minutter, og rør inn tomatpuré.

  • Tilsett hermetiserte tomater og oregano, og la det småkoke i 5 minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

Server torsken med ratatouille, byggris og sitronbåter.