Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Torsk med ratatouille er deilig og sunn hverdagsmiddag for hele familien. Denne vil garantert bli en ny favoritt. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • smør smør
  • salt og pepper salt og pepper

Ratatouille

  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 2 ss ss oregano oregano
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 1 squash, grønn squash, grønn
  • 1 stk stk løk løk
  • 1 ss ss rapsolje rapsolje
  • 140 g g tomatpuré tomatpuré
  • 4 dl dl hermetiske tomater, grovhakkede hermetiske tomater, grovhakkede
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • byggris byggris
  • sitroner sitron

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i serveringsstykker.

  • Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme, i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper.

Ratatouille

  • Finhakk hvitløk og oregano, og skjær paprika, squash og løk i terninger.

  • Stek grønnsakene rapsolje i 2-3 minutter, og rør inn tomatpuré.

  • Tilsett hermetiserte tomater og oregano, og la det småkoke i 5 minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

Server torsken med ratatouille, byggris og sitronbåter.