Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Prøv denne kombinasjonen neste gang du skal lage nachos. Med syltet rødløk og avokadodressing som tilbehør blir det garantert en ny favoritt! 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet torskefilet
  • 1 poser pose nachochips nachochips
  • 0,5 ts ts spisskummen, malt spisskummen, malt
  • 1 ts ts gurkemeie gurkemeie
  • salt og pepper salt og pepper

Syltet rødløk

  • 3 stk stk rødløk rødløk
  • 1,5 dl dl eddik eddik
  • 1 ts ts pepper, hel sort pepper, hel sort
  • 5 kvister kvist timian timian
  • 2 ss ss sukker sukker
  • 1 ts ts salt salt

Avokadokrem

  • 2 stk stk avokadoer avokado
  • 1 dl dl yoghurt, naturell yoghurt, naturell
  • 1 ts ts tabasco tabasco
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 3 ss ss sitronsaft sitronsaft

Framgangsmåte

Syltet rødløk

Bland alle ingrediensene, unntatt rødløken, i en kjele.

Kok opp, og la det småkoke i 3–4 minutter.

La det deretter hvile i 30 minutter.

Legg rødløkskivene i et stort glass, og hell over laken så den dekker løken helt.

Sett på lokk og oppbevar i kjøleskapet.

Løken er spiseklar etter en time.

Avokadokrem

Mos avocado og øvrige ingredienser med en stavmikser. Vil du ha en tynnere variant, ta litt mer olivenolje og sitronsaft.

Torsk

Krydre, pepre og salte torskefileten, og stek i pannen på 2-3 minutter på hver side.

Servering

Lag en tallerken med nachos, torsk, syltet rødløk, avocadoskiver, spisspaprika, grønn paprika, koriander og chili. Topp med avocadodressing og limesaft.