Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Torsk O`Nachos

Prøv denne kombinasjonen neste gang du skal lage nachos. Med syltet rødløk og avokadodressing som tilbehør blir det garantert en ny favoritt! 

Torsk o Nachos
Foto: Marius Fiskum

Framgangsmåte

Syltet rødløk

  • Bland alle ingrediensene, unntatt rødløken, i en kjele.
  • Kok opp, og la det småkoke i 3–4 minutter.
  • La det deretter hvile i 30 minutter.
  • Legg rødløkskivene i et stort glass, og hell over laken så den dekker løken helt.
  • Sett på lokk og oppbevar i kjøleskapet.
  • Løken er spiseklar etter en time.

Avokadokrem

  • Mos avocado og øvrige ingredienser med en stavmikser. Vil du ha en tynnere variant, ta litt mer olivenolje og sitronsaft.

Torsk

  • Krydre, pepre og salte torskefileten, og stek i pannen på 2-3 minutter på hver side.

Servering

Lag en tallerken med nachos, torsk, syltet rødløk, avocadoskiver, spisspaprika, grønn paprika, koriander og chili. Topp med avocadodressing og limesaft.