Framgangsmåte
Pensle torsken med en marinade av salt, arabic masala, pepper og olivenolje, og la den ligge i 30 min.
Skjær fisken i serveringsstykker.
Stek torsken i en stekepanne med rapsolje i, med skinnsiden ned til den har fått en gyllen farge. Sett til side.
Skjær rødløk i strimler, finhakk hvitløk og chili, press saften av lime, og del tørket lime i to.
Stek rødløk mykt i en vid kasserolle med klaret smør og rapsolje.
Tilsett hvitløk, chili og krydder, og rør godt om.
Ha i tørket lime, hermetiske tomater og tomatpuré, og la det småkoke i 15-20 minutter.
Tilsett vann og limesaft, og gi det et oppkok.
Ha torsken i sausen, tilsett koriander og la det trekke under lokk i 10 min.
Server med ris og dryss litt frisk koriander over.
Tips: Noen av ingrediensene finns ikke i vanlig dagligvarebutikk, men fås kjøpt i de fleste internasjonale eller asiatiske matbutikker.