Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant? Torsk i panne er en varm velsmakende middagsrett med et deilig hint av østen. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 800 g g torskefilet, uten skinn og bein torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts ts salt salt
  • 1 stk stk purre purre
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 2 ss ss rapsolje rapsolje
  • 2 dl dl matfløte matfløte
  • 1 terning terning fiskebuljong fiskebuljong
  • 2 dl dl kokosmelk kokosmelk
  • 1 ss ss curry paste, rød curry paste, rød

Tilbehør

  • ris ris

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.

  • Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk.

  • Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.

  • Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.

  • Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.

Server med ris ved siden av.