Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Wok er enkelt, sunt og godt. I denne oppskriften har vi kombinert søt og vanlig soyasaus for å sette en ekstra smak på woken. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g torskefilet torskefilet
  • 150 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 ts ts ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 150 g g sukkererter sukkererter
  • 3 stk stk vårløk vårløk
  • 150 g g sjampinjong sjampinjong
  • 2 ss ss rapsolje rapsolje
  • 1 dl dl fiskebuljong fiskebuljong
  • 2 ts ts maisennamel maisennamel
  • 3 ts ts soyasaus soyasaus
  • 2 ss ss kecap manis kecap manis

Tilbehør

  • pasta, fullkorn pasta, fullkorn

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i strimler på ca. 2x7 cm.

  • Finhakk hvitløk og chili, og riv ingefær. 

  • Skjær sukkererter i strimler, vårløk og paprika i ringer, og sjampinjong i skiver.

  • Fres hvitløk, chili og ingefær i rapsolje.

  • Tilsett sukkererter, vårløk, paprika og sjampinjong, og fres under omrøring i 2-3 minutter.

  • Bland fiskebuljong, maisennamel, soyasaus og kecap manis godt sammen, og hell over grønnsakerne.

  • Kok opp og tilsett torsk, og la det trekke til torsken er ferdig.

  • Ha i reker rett før servering.

Server woken med kokt fullkornspasta.