Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Tørrfisk er en tradisjonsrik eksportvare som stadig flere nordmenn oppdager. Her lærer du å vanne ut tørrfisken og gjøre den klar til bruk. 

  1. 1

    Bløtlegg tørrfisk

    La tørrfisken ligge i bløt i sju til åtte døgn i kaldt vann som skiftes daglig. Svært tørr fisk kan trenge lengre tid, opp til 10 dager. Når tørrfisk bløtes er den å regne som ferskvare. Det betyr at den må stå kaldt og at vannet må være kaldt hele tiden, under 4 °C.

    Bløtlegg tørrfisk
  2. 2

    Fjern skinn og bein

    Dra av skinnet på den ferdig utvannede tørrfisken og fjern bein. 

    Fjern skinn og bein
  3. 3

    Del i porsjonsstykker

    Del tørrfiskfileten opp i mindre porsjonsstykker. 

    Del i porsjonsstykker