Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Her viser vi deg hvordan du kan lage krabbekaker, en fin måte å bruke krabben på. Server med en godt krydret dressing, for eksempel på tapasbordet.

  1. 1

    Rens og del krabben

    Begynn med å rense og dele krabben etter denne fremgangsmåten.

    Rens og del krabben
  2. 2

    Plukk ut kjøttet

    Hent ut krabbekjøttet fra krabbehuset og klørne.

    Plukk ut kjøttet
  3. 3

    Lag farsen

    Skjær 5 skiver loff i terninger og finhakk 1 ss hakket persille. Visp sammen 2 egg, 1 ss majones, 1 ss chilisaus, 1 ss worcestershiresaus, 1 ss dijonsennep og rør inn krabbekjøtt, loff og persille. Smak til med salt og pepper.

    Lag farsen
  4. 4

    Form og stek krabbekakene

    Fukt hendene i kaldt vann og form 8 jevnstore kaker av farsen. Lag dem ganske høye og pent runde. Legg dem på matpapir og sett i kjøleskap til de stivner, minst 2 timer. Stek krabbekakene gylne og fine i stekepannen.

    Form og stek krabbekakene
  5. 5

    Server

    Server krabbesaus med tartarsaus, en annen god smaksrik dressing eller salsa.

    Server