Krabbekaker

Her viser vi deg hvordan du kan lage krabbekaker, en fin måte å bruke krabben på. Server med en godt krydret dressing, for eksempel på tapasbordet.
-
1
Rens og del krabben
Begynn med å rense og dele krabben etter denne fremgangsmåten. -
2
Plukk ut kjøttet
Hent ut krabbekjøttet fra krabbehuset og klørne.
-
3
Lag farsen
Skjær 5 skiver loff i terninger og finhakk 1 ss hakket persille. Visp sammen 2 egg, 1 ss majones, 1 ss chilisaus, 1 ss worcestershiresaus, 1 ss dijonsennep og rør inn krabbekjøtt, loff og persille. Smak til med salt og pepper.
-
4
Form og stek krabbekakene
Fukt hendene i kaldt vann og form 8 jevnstore kaker av farsen. Lag dem ganske høye og pent runde. Legg dem på matpapir og sett i kjøleskap til de stivner, minst 2 timer. Stek krabbekakene gylne og fine i stekepannen.
-
5
Server
Server krabbesaus med tartarsaus, en annen god smaksrik dressing eller salsa.